Dati-mi inapoi viata

Postat la 02 iulie 2011 14 afişări

PRO Video recomanda in acest numar un film realizat dupa romanul omonim scris de Didier van Cauwelart, "Necunoscutul", care reda o poveste enigmatica si originala.

Liam Neeson este doctorul Martin Harris. Acesta pleaca alaturi de sotia sa (January Jones) la Berlin pentru a participa la o conferinta de specialitate. In urma unui accident cumplit de masina, Martin se trezeste pe un pat de spital, confuz si fara sa aiba idee cum a ajuns acolo. La scurt timp, constata stupefiat ca nimeni nu il recunoaste si este privit ca un strain chiar si de catre sotia lui.

De aici pana la haos nu mai este decat un pas, doctorul porneste intr-o cursa agonizanta pentru a-si recupera viata si nu primeste ajutor nici macar din partea politiei. Ramas fara acte, extenuat si hartuit, Martin incepe sa puna sub semnul intrebarii totul, inclusiv propria-i identitate si sanatate mintala.

Un aliat neasteptat (Diane Kruger) pare sa ii readuca speranta, dar aflarea adevarului ramane in continuare o misiune imposibila.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
DVD,
Pro Video,
Necunoscutul,
Liam Neeson
/arta-si-societate/film/dati-mi-inapoi-viata-8428007
8428007
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.