Cursa contra Necuratului

Postat la 16 iulie 2011 14 afişări

In recomandarea din aceasta saptamana a PRO Video, "Drive Angry: Iadul se dezlantuie", Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadeaza la propriu din iad, pentru a extermina secta satanista care i-a ucis fiica si i-a rapit nepoata.

El isi uneste fortele cu Piper (Amber Heard), o chelnerita focoasa care, asemenea lui, este in cautarea mantuirii. Impreuna, cei doi incearca sa dea de urma conducatorului demonic al sectei (Billy Burke) si in acelasi timp sa supravietuiasca atacurilor unui asasin misterios (William Fichtner), trimis de diavol sa il aduca pe Milton din nou in iad.

Pornind intr-o cursa agonizanta contra cronometru, barbatul are la dispozitie trei zile pentru a razbuna moartea fiicei sale si a opri secta sa-si duca pana la capat planurile odioase.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
DVD,
Drive Angry,
Nicolas Cage,
iad,
evadare,
Pro Video
/arta-si-societate/film/cursa-contra-necuratului-8500693
8500693
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.