Cum să te baţi cu cel mai tare gangster din New York (VIDEO)

Postat la 18 august 2013 282 afişări

PRO Video vă recomandă săptămâna aceasta thrillerul "Dead Man Down: Gustul răzbunării", o nouă colaborare de succes a regizorului Niels Arden Oplev, cu Noomi Rapace, care face aici un rol memorabil alături de Colin Farrell.

Cum să te baţi cu cel mai tare gangster din New York (VIDEO)

Victor (Colin Farrell) este unul dintre oamenii de bază ai lui Alphonse (Terrence Howard), cel mai temut gangster din New York şi cel din cauza căruia şi-a pierdut familia. Atunci când primeşte sarcina de a-l găsi pe cel care îi ameninţă şeful, Victor o cunoaşte pe Beatrice (Noomi Rapace), încă una din victimele lui Alphonse.

Întâi prin seducţie şi apoi prin şantaj, Beatrice îl convinge pe Victor să o ajute să se răzbune pe omul care i-a provocat suferinţă, oferindu-i astfel şi lui şansa de a răzbuna moartea soţiei şi a fiicei sale. Uniţi de aceeaşi dorinţă, cei doi pun la cale un plan pe măsura inamicului lor. Toţi cei implicaţi riscă să fie eliminaţi.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cum-sa-te-bati-cu-cel-mai-tare-gangster-din-new-york-video-11256997
11256997
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.