Cum să scapi cu viaţă din infern (VIDEO)

Postat la 30 iunie 2012 34 afişări

În Alaska, pe un ger cumplit, un grup de muncitori de la o uzină petrolieră luptă să supravieţuiască în urma prăbuşirii avionului cu care trebuia să ajungă acasă.

Aflat printre supravieţuitorii accidentului aviatic, John Ottway (Liam Neeson), cunoscut drept un vânător nemilos, devine acum liderul grupului care se luptă cu răni grave şi vremea necruţătoare, având la dispoziţie doar câteva zile pentru a scăpa din iadul îngheţat şi de haita de lupi preistorici fioroşi care se află pe urmele lor.

Lupta a început şi pe măsură ce sălbăticiunile răpun victimele una câte una, şansele de supraviţuire pentru cei care mai rezistă devin din ce în ce mai slabe. Iar John Ottway, prin prisma postului pe care îl are la rafinărie, crede ca a venit rândul lupilor să se răzbune.

Filmul "The Grey: La limita supravieţuirii" este recomandarea Pro Video din această săptămână.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cum-sa-scapi-cu-viata-din-infern-video-9799920
9799920
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.