Cum sa inveti vrajitorie intr-un timp record

Postat la 05 februarie 2011 116 afişări

Pro Video recomanda in aceasta saptamana filmul "Ucenicul vrajitor", care il are in distributie pe Nicholas Cage, in rolul lui Balthazar Blake, un maestru vrajitor, ucenic al faimosului Merlin.

Cu cateva secole in urma, Blake a fost tradat de cel mai bun prieten al sau, iar rivalitatea dintre acesta si Maxim Horvath (Alfred Molina) continua in timp, mai ales dupa ce, dintr-o intamplare, Maxim este eliberat de vraja care il tinea captiv. Un singur om poate duce mai departe tainele magiei lui Merlin, tanarul Dave (Jay Baruchel), ce va intra imediat sub protectia lui Balthazar, iar acesta incearca sa il invete tainele magiei intr-un timp foarte scurt.

Desi la inceput nu se arata foarte interesat de asa ceva, Dave isi da in curand seama ca are destul de multe aptitudini in domeniu. Totul se transforma repede nu doar in pasiune pentru magie, dar si in dorinta de a salva omenirea de fortele intunericului. Pregatit sa infrunte fortele malefice, Dave il va ajuta pe Blake sa readuca lucrurile pe fagasul normal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
DVD,
Ucenicul vrajitor,
Nicholas Cage,
Pro Video
/arta-si-societate/film/cum-sa-inveti-vrajitorie-intr-un-timp-record-7954079
7954079
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.