Cum petrec vedetele după Oscaruri - GALERIE FOTO

Autor: Ioana Matei Postat la 24 februarie 2013 33 afişări

Decernarea premiilor Oscar este urmată de o petrecere pe măsură: Balul Guvernatorului, unul dintre punctele culminante ale weekendului premiilor Academiei Americane de Film. Peste 1.500 de invitaţi formaţi din câştigători, nominalizaţi, prezentatori şi alţi participanţi la ceremonie se vor bucura de petrecerea care se va ţine la The Ray Dolby Ballroom.

Un candelabru de circa 37 metri , format din 18.000 de lumini LED, mai mare chiar decât cel mai mare candelabru din cartea Guiness Wolrd Records va lumina cea mai luminoasă seară a actorilor de la Hollywood, potrivit The Hollywood Reporter. Grandoarea este caracteristica principală a serii, o statuetă Oscar de şase metri va fi de asemenea inclusă în scenografia petrecerii.

Mai mult de 50 de feluri de mâncare sunt pregătite cu atenţie sub supravegherea maestrului chef Wolfgang Puck . El se află pentru cea de-a 19-a oară în această poziţie, iar Sherry Yard este maestrul cofetar responsabil cu deserturile servite. O particularitate a meniului din anul acesta este adusă de câteva sortimente de mâncare cu specific austriac, în onoarea nominalizării regizorului Michael Haneke la categoria cel mai bun lungmetraj pentru filmul "Amour".

Festinul abundă în ingrediente de lux, cum ar fi cinci kilograme de caviar, cinci kilograme de trufe negre din Burgundia, Franţa şi circa 13 kilograme de praf de aur comestibil. O altă particularitate a meniului din acest an este folosirea alimentelor locale, organice şi sustenabile. Mai mult de 80- de fermieri au fost contactaţi pentru fructe şi legume. În plus, toată mâncarea nefolosită va fi donată unei organizaţii care doreşte să educe în legătură cu foametea mondială şi caută să găsească modalităţi de oprire a acesteia.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cum-petrec-vedetele-dupa-oscaruri-galerie-foto-10594604
10594604
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.