Cum e cand ramai cu copilul altora pe cap

Postat la 08 mai 2011 14 afişări

Protagonistii filmului recomandat de PRO Video in acest numar, "Viata, asa cum e ea" ("Life As We Know It"), Holly (Katherine Heigl) si Messer (Josh Duhamel) raman totusi cu ceva in comun dupa una dintre cele mai dezastruoase intalniri din viata lor: dispretul unuia pentru celalalt, dar si iubirea pentru fina lor, Sophie.

Fiica a celor mai buni prieteni ai lor, ea le va schimba pe nesimtite viata, cand dupa un accident de masina, cei doi vor ramane singurii parinti pe care fetita ii va cunoaste. Deveniti parinti peste noapte, se vad nevoiti sa lase animozitatile deoparte si sa invete sa aiba grija de fetita cat mai bine cu putinta.

Incercand sa mearga inainte ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, ocupandu-se de propriile cariere, dar si de viata personala a fiecaruia, cei doi trebuie sa faca fata si traiului sub acelasi acoperis. Numai ca e posibil ca viata sa devina mai frumoasa decat s-ar fi asteptat.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cum-e-cand-ramai-cu-copilul-altora-pe-cap-8244643
8244643
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.