Cum arată o lume întoarsă pe dos (VIDEO)

Postat la 24 martie 2013 60 afişări

PRO Video recomandă în acest weekend filmul "Între două lumi", al cărui protagonist, Adam, este un tip aparent obişnuit, într-un univers cu totul special.

Adam (Jim Sturgess) are o existenţă modestă, trăind de pe o zi pe alta, dar firea sa romantică îl face să se agaţe de amintirea unei fete pe care a iubit-o la un moment dat, pe nume Eden (Kirsten Dunst). Fata provenea dintr-o altă lume, o lume inversată, cu gravitaţie proprie, fix deasupra celei pe care o cunoaştem, dar de neatins.

Flirtul lor inocent din copilărie s-a transformat într-o iubire imposibilă, însă când Adam o zăreşte pe Eden la televizor, nimic nu îl va putea opri să o găsească şi să o recucerească. Nici măcar legile sau ştiinţa.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cum-arata-o-lume-intoarsa-pe-dos-video-10687198
10687198
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.