Comedia "S-a furat mireasa", din 11 mai la cinema (GALERIE FOTO)

Postat la 14 aprilie 2012 101 afişări

De la echipa celui mai de succes film romanesc al anului 2011, vine din 11 mai pe marile ecrane "S-a furat mireasa", o comedie produsa de Alma Sarbu si regizata de Jesus Del Cerro, cu Catalina Grama ("Serviciul Roman de Comedie"), Adina Galupa ("Loverboy"), Constantin Dita ("Las Fierbinti") si Sergiu Costache in rolurile principale.

Cu un scenariu semnat de Toni Grecu si Adrian Onciu, distributia comediei "S-a furat mireasa" este completata cu maiestrie de Razvan Vasilescu si Ion Sapdaru. Filmat in doar 19 zile, atat in Studiourile MediaPro din Buftea, precum si in diverse locatii din Bucuresti, lungmetrajul "S-a furat mireasa" a avut parte si de un decor neconventional, asigurat de scenele realizate in cimitirul Bellu. Scenele din cimitir au fost filmate noaptea. Catalina Grama (Jojo) isi aminteste ca "filmarea din groapa a durat pana undeva pe la 8 dimineata, am stat in groapa vreo 4 ore cu Sergiu Costache - cred ca ne-am povestit vietile intre cadru, cand se schimbau camerele si luminile!". Pe Sergiu, in schimb, l-a distrat foarte tare situatia din scenariu: "M-a amuzat cel mai tare momentul cand eram in groapa si trageam cu pistoalele si Sapdaru striga dupa mine: Mai prostovane, ce faci acolo?"

Comedia "S-a furat mireasa", din 11 mai la cinema (GALERIE FOTO)

O comedie spumoasa inspirata din viata si obiceiurile romanilor, "S-a furat mireasa" va face pe oricine sa rada, indiferent de varsta, promite regizorul Jesus Del Cerro. "Filmul imbina toate elementele specifice comediei clasice. Actorii joaca un rol important in orice film, dar intr-o comedie trebuie sa pluseze la nivel comic. Putem crea cele mai complexe personaje, cele mai amuzante situatii si cele mai sugestive dialoguri, dar in final este nevoie doar de un actor capabil sa faca oamenii sa rada", este de parere Jesus Del Cerro.

In "S-a furat mireasa", actiunea o aduce in prim plan pe Nina (Catalina Grama), o somera, fosta Miss Barlad, satula de saracie si de viata mai putin palpitanta oferita de sotul ei, politistul Cornel (Constantin Dita), care se hotaraste sa o "fure" pe Marinela (Adina Galupa), mireasa unei nunti de interlopi si sa ceara de la acestia o rascumparare care spera ea sa ii poata asigura un trai mult mai bun. Spre surpriza tuturor, mireasa rapita refuza cu incapatanare sa se intoarca la familia ei si la proaspatul sot, Jan (Sergiu Costache), un tip grosolan si ignorant, cu care a fost fortata sa se marite de catre tatal ei.

Din 11 mai, MediaPro Distribution prezinta pe marile ecrane "S-a furat mireasa", o noua comedie produsa de MediaPro Pictures, care va putea fi vizionata in premiera la: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Targu-Mures), Cortina (Oradea), Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova), Premiera (Ploiesti), Cinema "Eugen Ionescu" (Slatina), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucuresti).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/comedia-s-a-furat-mireasa-din-11-mai-la-cinema-galerie-foto-9524316
9524316
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.