"Columbiana" si "Killer Elite: Infruntarea", disponibile acum si online prin video on demand

Postat la 01 martie 2012 65 afişări

Pentru toti consumatorii de home cinema, Pro Video lanseaza din 1 martie in format digital, prin platforma VOD, filmele de actiune "Columbiana" si "Killer Elite: Infruntarea", care vor putea fi vizionate la cea mai buna calitate video, in exclusivitate, pe site-urile voyo.ro, seenow.ro si dolcetv.rom.

VOD (video on demand) este un serviciu de streaming, ce permite utilizatorilor de PC accesarea online a unui continut video variat, live si la cerere, prin intermediul unor abonamente lunare sau tarife pentru pay-per-view. Ca parte a acestui serviciu, utilizatorii de internet pot alege si varianta TVOD (Transactional Video on Demand) prin care vor putea viziona un singur program sau film, achitand o taxa unica doar pentru programul respectiv.

Pe langa cele doua filme de actiune, Pro Video mai lanseaza in format digital, tot incepand din 1 martie, prin platforma VOD si filmele 50/50, "Rapirea" si "Razboinicul".

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/columbiana-si-killer-elite-infruntarea-disponibile-acum-si-online-prin-video-on-demand-9358826
9358826
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.