Cele două feluri de a cuceri gloria la Hollywood (VIDEO)

Postat la 11 noiembrie 2012 29 afişări

PRO Video propune în acest număr o peliculă câştigătoare a cinci premii Oscar, "Artistul", ce relatează povestea a doi actori de film mut, cu o carieră promiţătoare, care sfârşesc pe drumuri total diferite atunci când sunetul se impune în lumea cinematografică.

George (Jean Dujardin) şi Peppy (Bérénice Bejo) cuceresc Hollywoodul anilor 1930, sălile de cinema sunt pline, iar spectatorii îi adoră. Cu toate acestea, progresul tehnologic o ridică pe ea pe cele mai înalte culmi ale succesului, în timp ce el se zbate între dezamăgire şi anonimat.

Disponibil din octombrie pe Blu-ray şi DVD, "Artistul" este, conform titlurilor Oscar decernate în 2012, cel mai bun film al anului, cu cel mai bun actor în rol principal - Jean Dujardin, realizat de cel mai bun regizor - Michel Hazanavicius.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
DVD,
The Artist,
Hazanavicius,
Oscar,
Pro Video,
film mut
/arta-si-societate/film/cele-doua-feluri-de-a-cuceri-gloria-la-hollywood-video-10293781
10293781
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.