Cel mai tare de pe scena (... si scena era goala)

Postat la 26 iulie 2010 18 afişări

“Adu-l urgent pe scena”/“Get Him to the Greek” este cel de-al doilea film al regizorului Nicholas Stoller cu personajul sau Aldous Snow, interpretat de Russell Brand, cea mai sarita vedeta mediatica din Marea Britanie.

Daca in "Inselat de Sarah Marshall" il vedeai pe Aldous Snow in rolul noului iubit al titularei Sarah Marshall, de aceasta data popularul rocker britanic devine protagonist, iar toate gagurile din galagiosul, ireverentiosul si uneori prea exageratul film al lui Stoller il au pe el drept sursa.

Povestea este extrem de simpla: rotofeiul si timidul Aaron (Jonah Hill, alt nume de prima marime din grupul producatorului de comedie Judd Apatow) pune mana pe un post intr-o companie din domeniul muzical (condusa de Sergio, un sef isteric interpretat de nimeni altul decat Puff Daddy, intr-un rol care se zbate intre enervant si penibil) si lanseaza propunerea ca urmatorul mare eveniment organizat de intreaga echipa sa fie concertul de revenire al starului rock Aldous Snow, intrat intr-un con de umbra din cauza ultimului sau album, oribilul "African Child". Aaron primeste si sarcina de a zbura la Londra pentru a se convinge ca incontrolabilul, petrecaretul, afemeiatul Aldous nu rateaza megaconcertul de la sala The Greek.

E de la sine inteles ca orice se poate intampla rau se va si intampla, astfel incat "Adu-l urgent pe scena" se transforma intr-un fel de "Marea mahmureala" in doua personaje, nabadaiosul Aldous (sprijinit din culise de o gasca de secundari care mai de care mai trasniti) si cumintele Aaron, care se va trezi in fata aventurii vietii sale datorita lui Aldous.

Fara a-i lipsi gagurile inteligente (unele cu trimiteri evidente la lumea filmului) si o anumita emotie (e clar ca o intalnire intre doua personaje atat de diferite se va lasa cu revolutii interioare si revelatii cu privire la scopul fiecaruia in viata), "Get Him to the Greek" se dovedeste a fi un asemenea slalom printre absurd, scabros si exagerat, incat spectatorul care-si doreste mai mult de la o comedie decat o nesfarsita serie de injuraturi si glume fizice va trebui sa depuna un mare efort pentru a mai descoperi si altceva sub acest ambalaj foarte gros.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cel-mai-tare-de-pe-scena-si-scena-era-goala-6685496
6685496
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.