Ce vraji au mai facut Harry Potter, Hermione si Ron

Postat la 01 mai 2011 281 afişări

Recomandarea PRO Video din acest numar se indreapta catre "Harry Potter si Talismanele Mortii", cel de-al saptelea film al faimoasei serii, care continua povestea celor trei vrajitori, de aceasta data in doua parti.

In "Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 1", Harry, Hermione si Ron pleaca intr-o misiune periculoasa al carei principal scop este distrugerea Horcruxes, cheia catre anihilarea Lordului Cap-de-Mort. Singuri si fara niciun ajutor din partea profesorilor, cei trei se vad nevoiti mai mult ca oricand sa se bazeze unul pe celalalt. Fortele intunericului sunt insa mereu in preajma lor si ameninta sa ii desparta. |ntre timp, lumea vrajitorilor s-a transformat intr-un loc periculos pentru toti dusmanii Lordului Cap-de-Mort. Razboiul a inceput, iar Harry Potter este tinta principala.

Cautand indicii, Harry si prietenii sai vor descoperi o legenda straveche, cea a Talismanelor Mortii, care, daca se dovedeste a fi adevarata, e posibil sa ii ofere Lordului Cap-de-Mort si ultima piesa din puzzle pentru a deveni invincibil. Destinul lui Harry fusese stabilit insa inca din ziua fatidica in care a devenit "Baiatul care a supravietuit", iar acum batalia se apropie de final.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-vraji-au-mai-facut-harry-potter-hermione-si-ron-8209706
8209706
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.