Ce vedem la cinema: "Între două lumi" (GALERIE FOTO, VIDEO)

Postat la 27 octombrie 2012 45 afişări

MediaPro Distribution prezintă "Între două lumi", un film cu Kirsten Dunst şi Jim Sturgess în rolurile principale, în premieră la cinema din 2 noiembrie.

Adam este un tip aparent obişnuit, într-un univers cu totul special. Are o existenţă modestă, trăind de pe o zi pe alta, dar firea sa romantică îl face să se agaţe de amintirea unei fete pe care a iubit-o la un moment dat, pe nume Eden.

Fata provenea dintr-o altă lume, o lume inversată, cu gravitaţie proprie, fix deasupra celei pe care o cunoaştem, dar de neatins. Flirtul lor inocent din copilărie s-a transformat într-o iubire imposibilă, însă când Adam o zăreşte pe Eden la televizor, nimic nu îl va putea opri să o găsească şi să o recucerească. Nici măcar legile sau ştiinţa!

"Între două lumi" (GALERIE FOTO)

Doi iubiţi din lumi paralele, dar foarte similiare, încearcă să se regăsească şi să depăşească orice obstacole pentru a fi împreună. O poveste de dragoste asemănătoare celei trăite de Romeo şi Julieta, într-un concept nou şi un decor extraordinar. Efecte vizuale de excepţie şi un punct de vedere diferit, dar la fel de emoţionant, al unei iubiri imposibile.

"Între două lumi" (VIDEO)

Regizat de Juan Diego Solanas, "Între două lumi" este distribuit de MediaPro Distribution şi are premiera pe marile ecrane la 2 noiembrie, în cinematografele: CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanţa şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureş), Cortina (Oradea), Cinema "Eugen Ionescu" (Slatina), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova şi Bucureşti), Premiera (Ploieşti), Cinema Arta (Târgu Mureş), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-vedem-la-cinema-intre-doua-lumi-galerie-foto-video-10260431
10260431
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.