Ce s-a ales din căsnicia noastră (VIDEO)

Postat la 20 ianuarie 2013 40 afişări

PRO Video propune în acest număr filmul "Terapie de cuplu", ai cărui protagonişti, Kay (Meryl Streep) şi Arnold (Tommy Lee Jones) formează un cuplu devotat, dar plictisit, iar cei peste 30 de ani de căsnicie o determină pe Kay să încerce să-şi condimenteze relaţia şi să se reapropie de soţul ei.

Când află că un consilier marital de renume (Steve Carell) se află în orăşelul Great Hope Springs, Kay pune la cale un plan să-l convingă pe scepticul său partener să ia avionul şi să urmeze o săptămână de terapie de cuplu.

Va fi suficient de greu pentru Kay să îl convingă pe încăpăţânatul Arnold că terapia este benefică pentru relaţia lor, însă adevărata problemă pentru amândoi vine atunci când trebuie să renunţe la inhibiţiile din dormitor şi să încerce să reaprindă flacăra care i-a făcut iniţial să se îndrăgostească unul de celălalt.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-s-a-ales-din-casnicia-noastra-video-10498640
10498640
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.