Ce nu face un tată pentru o fiică la ananghie (VIDEO)

Postat la 21 aprilie 2013 44 afişări

PRO Video prezintă în acest număr "Jaf contra cronometru", un film unde un hoţ disperat, Will Montgomery (Nicolas Cage) are doar 12 ore ca să fure 10 milioane de dolari şi să-şi salveze fiica de fostul său partener, Vincent, care a răpit-o ca răzbunare pentru o lovitură sfârşită prost.

Ce nu face un tată pentru o fiică la ananghie (VIDEO)

Un thriller ameţitor, "Jaf contra cronometru" îi aduce laolaltă pe actorul Nicholas Cage şi pe regizorul Simon West, cel care a semnat şi regia filmelor "Con Air" şi "Eroi de sacrificiu 2".

În timp ce fiica sa este ţinută ostatică într-un taxi condus la întâmplare pe străzile din New Orleans, Will, disperat, apelează la ajutorul unui vechi asociat (Malin Akerman), ca să ducă la bun sfârşit jaful care îi va salva viaţa fetiţei sale.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-nu-face-un-tata-pentru-o-fiica-la-ananghie-video-10771932
10771932
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.