Ce inseamna sa lupti pentru supravietuire

Postat la 26 iunie 2011 46 afişări

PRO Video recomanda in aceasta saptamana filmul "Numarul Patru" ("I Am Number Four"), in care Cei Noua, niste creaturi cu puteri supranaturale, sunt singurii supravietuitori de pe planeta Lorien.

Incercand sa ramana in viata si sa nu isi piarda puterile cu care au fost inzestrati, Cei Noua au venit pe Terra, ascunzandu-se sub forma umana pentru a nu fi recunoscuti de urmaritori. Adversarii care le doresc moartea le cunosc insa si punctul vulnerabil, astfel incat ii omoara intr-o anumita ordine.

Acum a venit randul Numarului Patru sa se teama pentru viata sa. Ascuns sub numele pamanteanului John Smith, el va face insa tot ce ii va sta in putinta pentru a supravietui si a-si invinge inamicii.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-inseamna-sa-lupti-pentru-supravietuire-8390278
8390278
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.