Ce-i de făcut când eşti mahmur

Postat la 27 noiembrie 2011 28 afişări

PRO Video recomandă în această săptămână "Marea mahmureală 2", continuarea marelui succes din 2009, "Marea mahmureală", care a devenit comedia interzisă minorilor cu cele mai mari încasări din toate timpurile şi a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun film din categoria "comedie sau musical".

Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis şi Justin Bartha îşi reiau rolurile din prima parte, ca şi Jeffrey Tambor, Ken Jeong şi Mike Tyson. În "Marea mahmureală 2", Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) şi Doug (Justin Bartha) călătoresc în exotica Thailandă, unde are loc nunta lui Stu.

După o petrecere a burlacilor de neuitat în Las Vegas, Stu nu vrea să rişte din nou şi optează pentru o variantă sigură şi liniştită: un simplu prânz cu prietenii înainte de ceremonie.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-i-de-facut-cand-esti-mahmur-9010179
9010179
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.