Ce filme se continua in 2011 (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 20 ianuarie 2011 39 afişări

Anul acesta pare sa fie unul al continuarilor de filme – cateva zeci de filme care vor aparea pe marile ecrane in 2011 nu vor fi altceva decat o noua parte a unui titlu deja aparut. Sa fie o idee buna sau doar lipsa de inspiratie?

Parerile despre continuarile unui film sunt destul de impartite. Unii de-abia asteapta sa vada ce se mai intampla cu eroii preferati, altii se plictisesc inca de la a doua parte, daramite la a patra sau a cincea. De cele mai multe ori insa, continuarile de filme nu mai sunt la fel de reusite precum prima parte, iar explicatia sta in faptul ca producatorii, manati de castigurile frumoase incasate de un film, se grabesc sa faca si continuarea, in speranta ca o vor putea monetiza la fel de bine. Bineinteles, exista si exceptii.

In tot cazul, 2011 se arata destul de greu pentru industria cinematografica, mai ales prin comparatie cu anul precedent, cand nici macar filme cu incasari fabuloase precum Inception, Toy Story 3 sau The Social Network si bilete mai scumpe n-au reusit sa ridice intreg business-ul peste nivelul din 2009. In ansamblu, criza mondiala si-a spus cuvantul si in acest domeniu, iar ecranizari de genul Robin Hood, Sex and the City 2, Prince of Persia sau Iron Man 2 au facut din anul trecut unul relativ mediocru. Cel putin la prima vedere, 2011 se anunta totusi ceva mai bun, chiar daca multe filme vor fi continuari ale povestilor originale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
filme,
2011,
ecrane,
actori
/arta-si-societate/film/ce-filme-se-continua-in-2011-galerie-foto-7899576
7899576
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.