Ce blondă ar merita rolul Prinţesei Diana? (GALERIE FOTO)

Postat la 12 februarie 2012 64 afişări

Se poartă filmele cu personaje feminine istorice: după Margaret Thatcher, interpretată recent de Meryl Streep, urmează două filme cu Prinţesa Diana, de care britanicilor, dar nu numai lor li s-a făcut din nou dor odată cu nunta fiului ei, prinţul William, cu Kate Middleton.

Un prim film biografic, "Caught in Flight", urmează s-o aibă în rolul Dianei pe Naomi Watts, care s-a remarcat în "J. Edgar". E!Online a scris însă că şi producătorul Stephen Evans pregăteşte un film denumit "Diana", pornind de la cartea "Closely Guarded Secret" (Un secret bine păstrat), scris de garda de corp a prinţesei, Ken Wharfe.

Cine ar merita rolul Prinţesei Diana? (GALERIE FOTO)

Presa americană, iute la răspândit zvonuri despre secretele de la Hollywood, a scris până acum că rolul Dianei în filmul lui Evans ar fi fost pregătit ba pentru Scarlett Johansson, ba pentru Keira Knightley sau Charlize Theron. Şanse mai mari s-ar părea că are Jessica Chastain, cea contactată iniţial pentru rolul Dianei din "Caught in Flight", care ar fi şi declarat "Eu o s-o joc pe prinţesa Diana, mă inspiră atât de mult!".

Dacă ar fi să alegeţi o actriţă potrivită pentru rolul "prinţesei inimilor", nu numai dintre cele vizate de zvonurile de până acum, care ar fi aceea?

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-blonda-ar-merita-rolul-printesei-diana-galerie-foto-9227323
9227323
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.