Ce-avem de citit în Biblioteca de rock (FOTO, VIDEO)

Postat la 27 octombrie 2012 25 afişări

PRO Video propune în această săptămână "Rock pentru totdeauna", o senzaţională adaptare a musicalului care a făcut carieră pe Broadway.

Filmul spune povestea a doi tineri dintr-un mic oraş, Sherrie şi Drew, care se întâlnesc întâmplător pe Sunset Strip în timp ce încercau să-şi împlinească visul de a deveni celebri. Idila lor plină de încurcături este redată pasional pe ritmurile unora dintre cele mai iubite nume ale rockului: Def Leppard, Joan Jett, Foreigner, Bon Jovi, REO Speedwagon, Pat Benatar, Twisted Sister, Poison, Whitesnake şi mulţi alţii.

Rock pentru totdeauna (GALERIE FOTO)

Cei doi îndrăgostiţi sunt interpretaţi de Julianne Hough (Burlesque) şi debutantul Diego Boneta, în distribuţie mai figurând şi nume consacrate ale cinematografiei internaţionale: Russell Brand, Paul Giamatti, Catherine Zeta-Jones, Malin Akerman, Mary J. Blige, Alec Baldwin şi Tom Cruise.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-avem-de-citit-in-biblioteca-de-rock-foto-video-10260597
10260597
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.