Ce au în comun Van Damme, Chuck Norris şi Stallone (GALERIE FOTO)

Postat la 27 ianuarie 2013 80 afişări

PRO Video recomandă în acest weekend "Eroi de sacrificiu 2", care îi aduce din nou împreună pe cei mai tari eroi de acţiune ai tuturor timpurilor: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger şi mulţi alţii.

"Eroi de sacrificiu 2" (GALERIE FOTO)

Echipa de şoc acceptă o nouă misiune, aparent uşoară, dar care duce în scurt timp la moartea unuia dintre ei. însetaţi de răzbunare, ei fac ravagii în rândurile inamicilor, reuşind în acelaşi timp să captureze trei kilograme de plutoniu, o armă ce ar fi putut schimba soarta întregii lumi. Acesta este doar începutul iadului pe care îl vor dezlănţui asupra adversarilor lor.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-au-in-comun-van-damme-chuck-norris-si-stallone-galerie-foto-10524062
10524062
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.