Cavalerul Tom şi haiducul Jerry (VIDEO)

Postat la 20 octombrie 2012 109 afişări

În filmul recomandat de PRO Video în această săptămână, "Tom şi Jerry: Robin Hood şi ceata lui", celebra cursă dintre şoarece şi pisică reîncepe atunci când Jerry, cel mai micuţ membru din ceata lui Robin Hood, îl întâlneşte pe Tom, cavaler de seamă al lui Maid Marion.

Pe lângă faptul că fac parte din tabere diferite, cei doi sunt inamici şi pentru că Tom lucrează ca spion pentru şeriful Nottingham şi diabolicul Prinţ John. Rivalitatea celor două simpatice personaje se va transforma în prietenie după ce Robin şi Marion sunt capturaţi de şerif, iar salvarea lor depinde de o bună înţelegere între Tom şi Jerry.

"Tom şi Jerry: Robin Hood şi ceata lui" este cel mai nou film original al celor doi eroi animaţi, disponibil pe DVD începând cu luna octombrie.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cavalerul-tom-si-haiducul-jerry-video-10247240
10247240
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.