Caut metodă sigură de întoarcere în timp

Postat la 07 octombrie 2012 25 afişări

PRO Video recomandă în acest număr "Bărbaţi în negru 3", în care agenţii J (Will Smith) şi K (Tommy Lee Jones) se întorc în timp.

Dintre toate ciudăţeniile pe care le-a văzut şi toţi extratereştrii cu care s-a confruntat, nimic nu l-a uimit mai tare pe agentul J decât partenerul său teribil de morocănos şi sucit. Atunci când viaţa lui K şi soarta planetei sunt puse la grea încercare, agentul J va trebui să se întoarcă în timp pentru a îndrepta lucrurile.

El descoperă că în univers există secrete pe care K nu i le împărtăşise şi pe care le va afla făcând echipă cu tânărul K (Josh Brolin) ca să-şi salveze partenerul, agenţia şi viitorul omenirii.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/caut-metoda-sigura-de-intoarcere-in-timp-10169217
10169217
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.