Cand ursul fura mancarea turistilor din padure

Postat la 05 iunie 2011 108 afişări

PRO Video propune in aceasta saptamana un film ("Ursul Yogi") care il are ca personaj principal pe Yogi, cel mai indragit hot de cosuri de picnic din Parcul Jellystone, ce revine cu noi aventuri. Alaturi de prietenul sau cel mai bun, Boo Boo (voce: Justin Timberlake), Yogi (voce: Dan Aykroyd) pune la cale cele mai inventive strategii pentru a fura cosurile cu mancare aduse de turistii veniti la picnic.

"Mai istet decat ursii de rand", cum ii place lui sa spuna, Yogi este permanent cu un pas inaintea padurarului Smith (Tom Cavanagh) si ii da acestuia mari batai de cap.

Nastrusnicul Yogi nu va mai fi insa cea mai mare problema a Parcului Jellystone, din momentul cand primarul Brown (Andrew Daly) se hotaraste sa vanda rezervatia pentru a acoperi pierderile bugetului local. Cum Brown nu se va da in laturi de la nimic pentru a-si duce planul la bun sfarsit, Yogi si Boo Boo se aliaza cu padurarul Smith si Rachel (Anna Faris), noua lor prietena, incercand sa salveze parcul, singurul camin pe care l-au avut vreodata.

Bazat pe celebrele personaje de desene animate create de Hanna si Barbera, filmul "Ursul Yogi" combina tehnica live-action cu animatia si tehnologia de ultima generatie. Povestea lui Yogi si a lui Boo Boo prinde viata in "Ursul Yogi", o aventura plina de umor si actiune care va incanta publicul de toate varstele.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cand-ursul-fura-mancarea-turistilor-din-padure-8315331
8315331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.