Când omenirea e ameninţată de pieire (GALERIE FOTO)

Postat la 12 februarie 2012 33 afişări

PRO Video recomandă în această săptămână un film în care omenirea, ameninţată de un virus cumplit, este pusă la grea încercare. "Contagion: Pericol nevăzut" este un action thriller în regia celebrului Steven Soderbergh ("Traffic", "Ocean's Eleven", "Erin Brockovich").

Neştiind exact cu ce se confruntă, specialiştii privesc neputincioşi cum noua epidemie se extinde cu o viteză fulminantă şi ameninţă să decimeze populaţia în doar câteva zile. Misiunea autorităţilor de a ţine situaţia sub control devine aproape imposibilă, panica iscată printre oameni devine la fel de puternică precum însuşi virusul, iar paranoia pune stăpânire pe întreaga populaţie. Cu timpul în defavoarea lor, medicii încearcă cu disperare să găsească un antidot, fiecare secundă scursă aducându-i cu un pas mai aproape de un sfârşit tragic.

"Contagion" (GALERIE FOTO)

Disponibil pe Blu-ray şi DVD începând cu luna februarie, "Contagion: Pericol nevăzut" este realizat pe baza unui scenariu scris de Scott Z. Burns şi reuneşte o distribuţie de excepţie: Matt Damon, Kate Winslet, Marion Cotillard, Jude Law, Gwyneth Paltrow şi mulţi alţii.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cand-omenirea-e-amenintata-de-pieire-galerie-foto-9227121
9227121
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.