Când David se luptă cu mai mulţi Goliaţi (VIDEO)

Postat la 27 iulie 2013 109 afişări

PRO Video propune în această săptămână filmul "Jack şi uriaşii", în care un conflict străvechi este pe cale să reînceapă atunci când fermierul Jack (Nicholas Hoult) deschide din greşeală un portal prin care uriaşii mitologici pot pătrunde în lumea noastră.

Când David se luptă cu mai mulţi Goliaţi (VIDEO)

Odată ajunse pe pământ, răzbunătoarele creaturi o răpesc pe frumoasa prinţesă Isabelle (Eleanor Tomlinson) şi plănuiesc să cucerească întreaga omenire. Tânărul Jack este cel ce va trebui să conducă misiunea de salvare a acesteia şi să îi învingă pe uriaşi chiar pe tărâmul lor.

Pentru a-şi apăra regatul şi a o salva pe prinţesa de care s-a îndrăgostit, Jack va trebui să îi învingă pe neînfricaţii uriaşi, despre care auzise doar din legende.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cand-david-se-lupta-cu-mai-multi-goliati-video-11165884
11165884
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.