Când ai o colegă de coşmar

Postat la 25 septembrie 2011 16 afişări

Propunerea PRO Video din acest număr, "Colega de cameră" ("The Roommate") are ca protagoniste două tinere, Sara Webber (Minka Kelly) şi Rebecca Woods (Leighton Meester), care, deşi nu se cunosc încă, sunt la fel de nerăbdătoare să înceapă primul an universitar.

Repartizate fiind în aceeaşi cameră, între cele două se va lega încă din primele zile o frumoasă prietenie. Provenind dintr-o familie bogată, Rebecca o ia pe Sara sub protecţia sa, ajutând-o să se integreze mai uşor în campusul universitar, iar în scurt timp cele două ajung să fie de nedespărţit.

Lucrurile se schimbă însă când Sara devine mult mai populară, făcându-şi mai mulţi prieteni şi chiar un nou iubit. Simţind că cei din jur le răpesc din timpul pe care l-ar fi petrecut împreună, Rebecca decide că a venit momentul să schimbe situaţia.

Nimeni nu bănuieşte că în spatele simpaticei şi loialei tinere se ascunde o minte psihotică, bolnavă şi obsesivă, care o va transforma într-o criminală feroce ce nu va cruţa pe nimeni dintre cei care îi vor sta în cale.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cand-ai-o-colega-de-cosmar-8789538
8789538
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.