"Bambi" se lanseaza pe Blu-ray si DVD. Vezi cine vine la lansare

Postat la 01 martie 2011 67 afişări

Pro Video lanseaza, in premiera pe Blu-ray si DVD, filmul "Bambi", una dintre cele mai cunoscute animatii Walt Disney. Lansarea are loc sambata, 5 martie, in Diverta Plaza Romania, incepand cu ora 17.00, cand va avea loc o vizionare in exclusivitate a filmului Bambi.

Nicoleta Luciu, Elvira Deatcu sau Wilmark se numara printre parintii care vor veni impreuna cu cei mici sa vada filmul. Alaturi de animatori, copiii se vor distra colorand personajele favorite, vor participa la jocuri amuzante sau sesiuni de facepainting si vor putea castiga zeci de premii. Intrarea este libera, iar cei care cumpara filmul pe DVD sau Blu-ray in cadrul evenimentului primesc o reducere de 10%.

A cincea animatie de lung metraj realizata de studiourile Walt Disney si lansata oficial in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, "Bambi" a primit trei nominalizari la Oscar. Detalii despre cum a aparut ideea filmului si alte povesti din spatele camerelor de filmat se gasesc in elementele bonus de pe DVD si Blu-ray: Introducere de catre Diane Disney Miller, Inceputul povestii - intalnirile de lucru ale lui Walt - Editie imbunatatita, DisneyPedia: Prietenii lui Bambi din padure, Doua scene cazute la montaj nedifuzate pana acum, Joc - Cartea de cunostinte Disney, Galerii interactive si altele.

La sfarsitul anului trecut, Pro Video a devenit partener oficial si reprezentant al Walt Disney Studios Home Entertainment in Romania. Pro Video a inceput sa aduca pentru cinefili, incepand cu luna noiembrie, o intreaga serie de filme Disney in format Blu-ray si DVD, intre care "Tinker Bell and the Great Fairy Rescue/ Clopotica si aventurile ei in lumea oamenilor", "Camp Rock 2/ Tabara de rock 2", "Prince of Persia: The Sands of Time/ Printul Persiei: Nisipurile Timpului", "A Christmas Carol/ O poveste de Craciun" sau "Toy Story 3/Povestea Jucariilor 3". Printre titlurile Walt Disney care vor fi lansate de catre Pro Video in anul 2011 se numara "The Sorcerer's Apprentice", "TRON: Legacy", "Bambi" si "Fantasia".

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/bambi-se-lanseaza-pe-blu-ray-si-dvd-vezi-cine-vine-la-lansare-8021084
8021084
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.