Aventurile unui Robin Hood de Florida (VIDEO)

Postat la 21 iulie 2013 66 afişări

PRO Video propune pentru acest sfârşit de săptămână filmul "Parker", al cărui erou titular, interpretat de Jason Statham, este hoţ experimentat, cu un cod de etică foarte clar stabilit: nu fură de la oameni care nu îşi permit luxul şi nu îi răneşte pe cei ce nu merită.

Aventurile unui Robin Hood de Florida (VIDEO)

La ultimul jaf, echipa lui îl trădează furându-i toate lucrurile de valoare şi lăsându-l aproape mort în pustietate. Hotărât să se răzbune, Parker îi urmăreşte până în Palm Beach, unde aceştia plănuiesc să dea cea mai mare lovitură de care s-a auzit vreodată.

Dându-se drept un texan bogat, bărbatul se asociază cu frumoasa şi ambiţioasa Leslie (Jennifer Lopez), mai mult decât dispusă în a-l ajuta să dejoace planurile foştilor coechipieri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
dvd,
parker,
pro video,
jason statham,
jennifer lopez
/arta-si-societate/film/aventurile-unui-robin-hood-de-florida-video-11135477
11135477
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.