Aventuri piratereşti: cine ajunge primul la Fântâna Tinereţii

Postat la 01 octombrie 2011 74 afişări

Recomandarea PRO Video din acest număr se îndreaptă spre continuarea aventurilor piratului Jack Sparrow, ajunse la al patrulea film din seria "Piraţii din Caraibe" ("Pirates of the Caribbean").

În "Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi" ("Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides") căpitanul Jack Sparrow (Johnny Depp) şi căpitanul Barbossa (Geoffrey Rush) pornesc în căutarea Fântânii Tinereţii, sperând să obţină tinereţea veşnică. Cu cât se vor apropia mai mult, cei doi vor descoperi că nu sunt singurii porniţi în căutarea ei.

Un alt pirat, Blackbeard (Ian McShane), renumit pentru cât de periculos e şi pentru armele sale net superioare celor deţinute de ceilalţi doi, vrea să ajungă înaintea lor la Fântâna Tinereţii.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/aventuri-pirateresti-cine-ajunge-primul-la-fantana-tineretii-8826285
8826285
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.