Aventuri pe tocuri înalte (VIDEO)

Postat la 24 martie 2012 128 afişări

Recomandarea PRO Video se îndreaptă în acest număr spre cel de-al şaptelea sezon al binecunoscutului serial "Neveste disperate", în care acţiunea este din ce în ce mai controversată.

O nouă apariţie neaşteptată (Vanessa Williams) stârneşte emoţii, îndoieli şi chiar romantism în cartier, aducând noi secrete şi stârnind noi divergenţe. Lynette devine geloasă atunci când Renee începe să petreacă tot mai mult timp în compania lui Tom, iar Bree se îndrăgosteşte, fără să-şi dea seama, de Keith (Brian Austin Green). Între timp, Gabrielle face o descoperire şocantă, Susan trebuie să treacă peste un eveniment ce-i va pune viaţa în pericol, iar un criminal în libertate stârneşte frică în comunitate.

Cu toată drama, celebrele gospodine rămân împreună datorită prieteniei şi mai ales secreteler pe care le împărtăşesc. Sezonul al şaptelea din "Neveste disperate" este disponibil pe DVD începând cu luna martie, într-un pachet de 6 discuri.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/aventuri-pe-tocuri-inalte-video-9434134
9434134
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.