Aventuri în adâncul mării cu sirena Ariel şi crabul Sebastian (VIDEO)

Postat la 15 septembrie 2013 807 afişări

Cufărul Disney cu animaţii clasice se redeschide şi prezintă vastul univers subacvatic în "Mica sirenă", unul dintre cele mai îndrăgite filme de desene animate din toate timpurile, care vă provoacă să vă redescoperiţi emoţia alături de cei dragi şi să vă lăsaţi purtaţi până în adâncul mărilor şi înapoi.

Aventuri în adâncul mării cu sirena Ariel şi crabul Sebastian (VIDEO)

Ariel, o sirenă îndrăzneaţă, este pe cale să trăiască aventura vieţii ei alături de cel mai bun prieten, adorabilul cântăreţ de reggae, crabul Sebastian. Numai că va avea nevoie de tot curajul pentru a-şi transforma visele în realitate - şi a-şi salva regatul mult iubit al tatălui său de marea vrăjitoare Ursula.

Secrete din spatelele producţiei, curiozităţi şi momente amuzante veţi descoperi în elementele bonus inserate pe DVD-ul lansat de Pro Video: Scene căzute la montaj, Parte din lumea ei: călătoria lui Jodi Benson în New Fantasyland şi Lupta cu Ursula - sfârşit alternativ.

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment, distribuit de către Pro Video, "Mica Sirenă" este disponibil în toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, pe DVD, la un preţ recomandat de 52,90 lei. Pachetul de 2 filme care conţine "Mica Sirenă" şi "Începuturile lui Ariel" este de asemenea disponibil la preţul de 99,9 lei.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/aventuri-in-adancul-marii-cu-sirena-ariel-si-crabul-sebastian-video-11335440
11335440
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.