Avalansa continuarilor de filme

Postat la 28 iunie 2010 43 afişări

Bastion al originalitatii, Pixar a refuzat foarte mult timp sa realizeze continuari. Dupa ce in 1999 a aparut „Povestea jucariilor 2“ (considerat de multi drept „Nasul 2“ al animatiilor, in sensul ca si-a intrecut predecesorul din toate punctele de vedere), iata ca in urmatorii doi ani, Pixar nu va lansa decat continuari, cu o singura exceptie.

Dupa "Toy Story 3", in 24 iunie 2011 va aparea "Cars 2", continuare a celui mai putin captivant lungmetraj animat lansat de companie in ultimii zece ani, cu acelasi Lightning McQueen, intr-o aventura de aceasta data globala. Cu mai bine de cinci miliarde de dolari incasari din vanzarea de produse de colectie, nici nu-i de mirare ca filmul intra in productie.

Mai asteptat este "Compania monstrilor 2", cu data de lansare programata pentru 16 noiembrie 2012, chiar daca acum nu se stie inca nimic despre ce-i mai asteapta pe "monstruosii" Sully si Mike, in afara de o foarte probabila reintalnire cu simpatica Boo.

Un alt film original vom vedea in iunie 2012, când Brenda Chapman («The Prince of Egypt») aduce "Brave", despre printesa Merida, a carei ambitie de a deveni un arcas respectat starneste o adevarata tragedie in Scotia ei medievala.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
monsters inc,
cars,
compania monstrilor
/arta-si-societate/film/avalansa-continuarilor-de-filme-6447218
6447218
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.