Aşa ceva nu se uită (VIDEO)

Postat la 07 iulie 2012 27 afişări

Paige şi Leo (Rachel McAdams şi Channing Tatum) formează un cuplu de proaspăt căsătoriţi foarte fericiţi, a căror viaţă se schimbă radical în urma unui accident de maşină.

În timp ce Leo scapă cu doar câteva răni uşoare, soţia lui intră în comă pentru o perioadă destul de lungă şi se trezeşte cu grave pierderi de memorie. Drama celor doi abia acum începe, deoarece Paige nu-şi mai aminteşte nimic din viaţa trăită alături de soţul ei şi se întoarce la părinţi, cu care are o relaţie destul de ciudată.

În pofida tuturor complicaţiilor, Leo va face tot posibilul să recâştige inima soţiei şi să îşi reconstruiască mariajul. PRO Video recomandă în acest număr "Jurământul", o poveste de dragoste impresionantă, pe Blu-ray şi DVD începând cu luna iunie.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/asa-ceva-nu-se-uita-video-9827704
9827704
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.