Aşa a arătat aventura vieţii lor (VIDEO)

Postat la 24 iunie 2012 44 afişări

Tânărul Sean Anderson (Josh Hutcherson) a avut de-a face cu o situaţie de-a dreptul ciudată: a primit întâmplător un semnal bruiat, de pe un tărâm misterios, care practic nu ar trebui să existe.

Este vorba despre celebra insulă din scrierile lui Jules Verne, aceeaşi despre care bunicul său i-a spus nenumărate poveşti şi în căutarea căreia şi-a petrecut o mare parte din viaţă. Un loc magic, al vieţuitoarelor ciudate, al munţilor de aur şi al vulcanilor ucigaşi, insula ascunde un secret incredibil. Însoţiţi de un pilot de elicopter (Luis Guzman) şi frumoasa, dar încăpăţânata sa fiică, Sean şi tatăl său vitreg, Hank (Dwayne Johnson) pornesc în căutarea ţinutului legendar, o călătorie ce se dovedeşte a fi aventura vieţii lor.

Dar misiunea lor este aproape imposibilă, pentru că odată ajunşi acolo, sunt nevoiţi să facă o calatorie periculoasă pentru a găsi submarinul care să-i salveze, înainte ca insula să fie îngropă în ocean pentru totdeauna.

PRO Video propune în această săptămână filmul "Călătoria 2: Insula Misterioasă", continuarea fenomenului mondial din 2008, "Călătorie spre centrul Pământului".

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/asa-a-aratat-aventura-vietii-lor-video-9775998
9775998
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.