Arnold Schwarzenegger, din nou în acţiune (VIDEO)

Postat la 26 mai 2013 150 afişări

PRO Video prezintă în această săptămână filmul "Ultima redută" ("The Last Stand") , avându-i în distribuţie pe Arnold Schwarzenegger, Eduardo Noriega şi Forest Whitaker.

Arnold Schwarzenegger, din nou în acţiune (VIDEO)

După ce îşi părăseşte postul la divizia antidrog a poliţiei din Los Angeles în urma unei misiuni care îl lasă plin de remuşcări şi regrete, şeriful Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) se mută din Los Angeles în orăşelul Sommerton Junction, unde luptă împotriva micilor infracţiuni de acolo.

Existenţa sa liniştită este dată peste cap atunci când Gabriel Cortez (Eduardo Noriega), cel mai cunoscut şi căutat traficant de droguri din emisfera vestică, reuşeşte o evadare spectaculoasă dintr-un convoi al FBI care transporta deţinuţii către un penitenciar. 

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/arnold-schwarzenegger-din-nou-in-actiune-video-10901543
10901543
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.