Arheologul de 300 de milioane de dolari

Postat la 29 mai 2008 14 afişări

Cum sa faci 300 de milioane de dolari in 5 zile: se ia un arheolog cu muschi, nazisti sau comunisti dupa caz, se amesteca totul cu efecte speciale intr-o poveste despre cranii de cristal magice si secrete bine pazite de triburi despre care nu stia nimeni nimic, se mai adauga o femeie de impresie si se obtine filmul cu numarul 4 al seriei Indiana Jones.

Astfel, „bucatarii” Steven Spielberg si George Lucas au reusit sa-si vanda cea mai recenta prajitura in toata lumea, adaugand la pusculita vreo 300 de milioane de dolari, doar in primele 5 zile. Acum ca stiti care este reteta, Time Out va povesteste ce a stat in spatele acestei povesti, si care este secretul unei idei de miliarde de dolari.

Cititi mai multe despre Indiana Jones in  Time Out.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
Spielberg,
Lucas
/arta-si-societate/film/arheologul-de-300-de-milioane-de-dolari-2669848
2669848
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.