Ani de liceu, când la mate' dai de greu (VIDEO)

Postat la 22 iulie 2012 68 afişări

Recomandarea PRO Video se îndreaptă de această dată spre comedia "21 Jump Street: O adresă de pomină", ce îi are în centrul acţiunii pe Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum), doi oameni maturi care, fără să şi-o dorească, se confruntă din nou cu problemele adolescenţei.

De curând absolvenţi ai Academiei de Poliţie şi repartizaţi la secţia secretă de pe Jump Street, cei doi se întorc sub acoperire la liceul din oraş. Renunţând la pistoale în favoarea cărţilor, Schmidt şi Jenko îşi riscă viaţa pentru a-i demasca pe membrii extrem de violenţi şi periculoşi ai unei reţele de droguri. Misiunea devine şi mai grea atunci când aceştia descoperă că liceul nu mai e deloc aşa cum şi-l aminteau ei.

Deşi erau rivali în şcoală, acum trebuie să facă echipă pentru a rezolva cât mai bine misiunea şi pentru a depăşi chinurile adolescenţei, cu care se confruntă din nou, la un alt nivel.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ani-de-liceu-cand-la-mate-dai-de-greu-video-9895981
9895981
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.