Amor si aventura la Venetia

Postat la 15 mai 2011 70 afişări

In filmul propus de PRO Video in aceasta saptamana, "Turistul" ("The Tourist"), protagonistii, Frank (Johnny Depp) si Elise (Angelina Jolie), se intalnesc aparent intamplator intr-un tren cu destinatia Venetia.

Dupa o deceptie in dragoste, Frank decide sa isi reevalueze viata si pleaca intr-o calatorie prin Europa. Elise, un agent Interpol, incearca sa ii trimita pe o pista falsa pe cei ce il urmaresc pe iubitul ei, un infractor cautat in 14 tari.

Cand cei doi se intalnesc in mod neprevazut in tren, lucrurile iau o turnura deosebita, iar Frank este prins alaturi de Elise intr-o cursa pentru supravietuire. Totul devine spectaculos si neasteptat atunci cand o serie de adevaruri ies la iveala.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/amor-si-aventura-la-venetia-8267113
8267113
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.