Cum să faci artă din legume (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 19 ianuarie 2013 84 afişări

Se vorbeşte despre arta culinară, dar dincolo de mâncărurile apetisante şi frumos prezentate, ingredientele în sine pot fi utilizate şi pentru alte tipuri de creaţii, după cum a descoperit o artistă americană.

Vinovat de inspiraţia artistei Margaret Dorfman se face un dovlecel pe care aceasta îl tăiase felii într-o zi, moment în care a remarcat ce frumos se vede lumina printr-o feliuţă subţire. De atunci, Margaret Dorfman a început să folosească legumele la crearea de vase şi bijuterii, confecţionate din feliuţie uscate şi pergaminate printr-un proces similar celui prin care se obţinea pergamentul în vechime, scrie San Francisco Chronicle.

Cum să faci artă din legume (GALERIE FOTO)

Mare succes au castroanele sale din sfeclă sau alte legume frumos colorate, care costă între 20 şi 80 de dolari precum şi butonii, cerceii şi colierele leguminoase.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arta,
tendinte,
gastronomie,
legume,
SUA,
Margaret Dorfman
/arta-si-societate/cum-sa-faci-arta-din-legume-galerie-foto-10497756
10497756
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.