Coada la muzeu: National Gallery limiteaza accesul la expozitia Leonardo da Vinci

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 22 mai 2011 29 afişări

Desi o expozitie cu lucrari ale lui Leonardo da Vinci atrage publicul ca un magnet, Galeria Nationala din Londra a luat hotararea de a limita accesul vizitatorilor, chiar cu riscul unor venituri mai reduse.

Numarul de bilete de intrare vandute (16 lire, pret intreg) va fi limitat la 180 pentru fiecare jumatate de ora, motivul invocat fiind dorinta de a le permite celor ce vin la galerie sa admire in voie operele expuse fara a fi deranjati de inghesuiala, asa cum s-a intamplat la alte expozitii importante.

Expozitia Da Vinci de la National Gallery, care se va deschide la 9 noiembrie si pentru care se pot deja rezerva bilete, va prezenta lucrari atat din colectia institutiei, cat si imprumutate de la alte muzee. Pe lista de exponate se afla si o parte dintre picturile pe lemn ale maestrului care s-au pastrat pana azi.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/coada-la-muzeu-national-gallery-limiteaza-accesul-la-expozitia-leonardo-da-vinci-8278231
8278231
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.