Ce preferaţi: o Rihanna din pizza sau o Kate Middleton din jeleu? (GALERIE FOTO)

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 11 decembrie 2011 30 afişări

Celebrităţile modelate din aluat, bomboane sau glazură de zahăr s-au înmulţit, semn că patiserii şi cofetarii simt încotro bate vântul corect de marketing: referinţele la celebrităţi şi la lumea mondenă sunt o reţetă bună de a vinde un produs, indiferent dacă e vorba de maşini, parfumuri, ziare, haine sau cărţi.

Fantezia însă depăşeşte sfera dulciurilor, după cum arată publicaţia australiană Ninemsn.com: mania de a reprezenta vedete a cuprins lanţurile de pizzerii, care încearcă să atragă clientelă cu "ediţii speciale" consacrate câte unui eveniment monden. Au intrat în joc şi bucătari cu aplecare artistică sau chiar artişti plastici dornici de afirmare, cu creaţii precum un Barack Obama din brânză topită sau un Justin Bieber din carne crudă.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/ce-preferati-o-rihanna-din-pizza-sau-o-kate-middleton-din-jeleu-galerie-foto-9042589
9042589
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.