2Pac a reînviat la cel mai mare festival de muzică din SUA (GALERIE FOTO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 24 aprilie 2012 43 afişări

Fani din toate colţurile lumii s-au adunat ca să asculte diverse genuri muzicale la Festivalul de Artă şi Muzică Coachella, care a avut loc în ultimele două weekenduri în Indio, California. Supriza serii a fost apariţia unuia dintre cei mai iubiţi rapperi ai lumii.

Mai bine de o sută de artişti au cântat în faţa publicului, una dintre cele mai remarcabile apariţii fiind cea a rapperului Tupac Shakur printr-o hologramă, în timpul unui concert al lui Dr. Dre şi Snoop Dogg.

Tupac Amaru Shakur, cunoscut sub numele de 2Pac, Makaveli sau doar Pac, a fost un artist american renumit pentru stilul lui de rap şi muzica sa. În noaptea de 30 noiembrie 1994, cu o zi înainte de judecarea sa datorită unui atac sexual, Shakur a fost împuşcat de cinci ori şi a fost jefuit după ce a intrat în camera din Quad Record Studios din Manhattan, New York, de către doi oameni de culoare înarmaţi, care purtau cagule.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arta,
scoietate,
festival
/arta-si-societate/2pac-a-reinviat-la-cel-mai-mare-festival-de-muzica-din-sua-galerie-foto-9568541
9568541
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.