Super oferta: din toamna, numarul de joburi a crescut cu 30%. Vezi ce e liber

Postat la 19 aprilie 2010 16 afişări

Vestile pentru cei care isi cauta un loc de munca sunt mai bune de la luna la luna. La editia de primavara din acest an a targului Angajatori de Top, angajatorii au scos la bataie peste 1.600 de locuri de munca, atat pentru candidatii cu experienta, cat si pentru tinerii absolventi.

"Numarul cel mai mare de oportunitati de cariera este oferit de industriile IT&C, BPO (Business Process Outsourcing) si de companiile care si-au dezvoltat centre regionale in Bucuresti, in special in zona serviciilor de contabilitate, achizitii, colectare de creante, managementul contractelor, relatii cu clinetii, resurse umane si suport IT", spune Dragos Gheban, business development manager in cadrul Catalyst Recruitment Solutions si unul dintre angajatorii targului de joburi.

In topul celor mai numeroase locuri de munca disponibile se afla cele adresate specialistilor in IT, precum junior si senior software developer pentru tehnologiile PHP, Java, C, C++, C# sau DOT NET. Adobe Romania, Microsoft, Gameloft, Accenture sau Oracle sunt doar cateva dintre companiile specializate care angajeaza pe aceste pozitii.

Si contabilii au sanse bune in aceasta perioada, in special cei care sunt buni vorbitori de limbi straine. Ei se pot angaja in companii de top, atat din domeniul cosnultantei financiare, precum PricewaterhouseCoopers sau KPMG, precum si in companii din alte industrii, precum British American Tobacco, Genpact, Wipro sau Accenture.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
angajare,
oferte
/analize/resurse-umane/super-oferta-din-toamna-numarul-de-joburi-a-crescut-cu-30-vezi-ce-e-liber-5953755
5953755
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.