Mihai Barbut preia pozitia de director de vanzari la Cosmote

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 17 martie 2011 125 afişări

Din martie, pozitia de director de vanzari si relatii cu clientii din cadrul Cosmote este ocupata de Mihai Barbut, care il inlocuieste pe Nikolaos Choumis, numit director comercial la Globul Bulgaria.

In responsabilitatea directorului de vanzari vor intra unitatile de vanzari indirecte, vanzarile catre companii si relatiile cu clientii operatorului telecom, dar si operatiunile de vanzari ale Germanos si Zapp.

Barbul lucreaza la Cosmote din iunie 2008, cand a fost angajat in functia de indirect sales department senior manager. Are 14 ani de experienta in telecomunicatii, in zona de vânzari directe si indirecte, in companii precum Orange si Telemobil.

Nikolaos Choumis a fost directorul departamentului de vanzari si relatii cu clientii timp de doi ani, coordonând o echipa de aproximativ 500 de angajati. A venit in grupul OTE in ianuarie 2007 pe pozitia de director de vanzari servicii de date la OTEGlobe si cumuleaza 18 ani de experienta in domeniul telecomunicatiilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
vanzari,
director,
Cosmote
/analize/resurse-umane/mihai-barbut-preia-pozitia-de-director-de-vanzari-la-cosmote-8070524
8070524
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.