Loredana Apreutese: Pandemia mi-a confirmat încă o dată că în business este nevoie de reacţii rapide, de echipă, de proceduri şi de capacitate de reinventare permanentă

Autor: Andra Stroe Postat la 25 iulie 2021 366 afişări

Loredana Apreutese: Pandemia mi-a confirmat încă o dată că în business este nevoie de reacţii rapide, de echipă, de proceduri şi de capacitate de reinventare permanentă

General managerInternational Alexander


Cifră de afaceri (2020): 96 mil. euro Număr de angajaţi (după achiziţia Vio Transgrup şi Brandl) : 2.400


—   Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o în pandemie:

Pandemia mi-a confirmat încă o dată că în business este nevoie de reacţii rapide, de echipă, de proceduri şi de capacitate de reinventare permanentă.

—   Cea mai importantă decizie pe care am luat-o în pandemie:

Fiecare decizie este definitorie şi suntem conştienţi de asta. Cea mai importantă decizie pentru International Alexander Holding este extinderea businessului prin fuziuni şi achiziţii, respectiv achiziţia companiei de transport Vio Transgrup, prima companie certificată TAPA 1 din România şi a companiei cu o tradiţie de 50 de ani în producţia de componente automotive, Brandl.

—   Cum mi-am ţinut colegii motivaţi în pandemie:

Echipa reacţionează când simte din partea managementului încredere. Am discutat deschis, am luat împreună decizii, ne-am adaptat la noile vremuri şi am demonstrat că prin implicarea fiecăruia am reuşit să depăşim aceste provocări.

—   Work from home sau de la birou:

Work from office, pentru că aşa am simţit că pot fi mai aproape de echipă. A fost o perioadă extrem de imprevizibilă, de discuţii, analize şi decizii prin care să asigurăm o tranziţie lină.

—   Locul din care îmi iau energia necesară depăşirii unei crize: N

u este un loc anume. Este timpul petrecut alături de familia mea, care mă încarcă de fiecare dată şi mă motivează să fiu puternică.

—   Persoana care m-a inspirat cel mai mult în această perioadă:

Soţul meu, persoana care mă inspiră şi îmi transmite forţă în tot ceea ce fac.

—   Putere vs. feminitate:

Cele două se armonizează. O femeie de succes transmite feminitate şi empatie, iar în acelaşi timp este o forţă care inspiră şi construieşte. Şi, cel mai important, transmite putere şi celor din jur şi îi motivează să evolueze.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.