Cine este femeia care conduce o companie de 7 miliarde de lei în România

Autor: Andra Stroe Postat la 28 mai 2021 3571 afişări

Cine este femeia care conduce o companie de 7 miliarde de lei în România

Camelia Ene - Country chairman şi CEO  —  MOL România


Cifră de afaceri (2019): ~ 7 mld. lei  —  Număr de staţii: 243


Camelia Ene conduce din 2016 MOL România. Ea s-a alăturat echipei locale a MOL în luna martie a anului 2007, pe poziţia de Shop Manager. În 2010 a preluat şi atribuţii de coordonare a departamentului de marketing, iar în mai 2013 a devenit Head of Retail, responsabilă de coordonarea activităţii reţelei de benzinării a MOL România.

Într-un interviu acordat anterior, a descris filosofia sa în afaceri: „În orice business, la orice nivel, de la entry level la poziţii de top management, este important ca oamenii să arate că sunt buni jucători de echipă. Cele mai frumoase rezultate şi satisfacţii vin atunci când se lucrează în echipă şi când fiecare îşi aduce contribuţia, folosindu-şi potenţialul la maximum.” Sfaturile ei pentru tinerele care îşi încep carierele sunt „să-şi păstreze curiozitatea, să ţină pasul cu noutăţile şi să fie atente la tendinţele consumatorului din aria sa de activitate”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.