Bibiana Dolores Stanciulov: Frica depăşeşte deciziile raţionale

Autor: Andra Stroe Postat la 17 iulie 2021 97 afişări

Bibiana Dolores Stanciulov: Frica depăşeşte deciziile raţionale

Director general /administrator Sonimpex Topoloveni


Cifră de afaceri (2020): cca. 4.6 mil. leiNumăr de angajaţi: 27


—   Cea mai importantă lecţie învăţatăîn pandemie:

Frica depăşeşte deciziile raţionale; trebuie ridicat nivelul de comunicare indiferent de cale; nutriţia nu şi-a câştigat rolul în viaţa semenilor; concurenţa neloială.

—   Cea mai importantă decizie pe care am luat-o în ultimul an:

Să te comporţi normal ca şi cum nu există pericol; protecţia individuală este cea mai eficientă.

—   Cum mi-am menţinut colegii motivaţi în această perioadă:

Prin exemplul personal. Nu au existat sincope în producţie. Nu au existat concedieri, diminuări de venit. Ne-am comportat ca şi cum nimic nu s-a schimbat.

—   Work from home sau de la birou?

Suntem în industria alimentară şi se poate lucra numai în unitatea de procesare. Mască şi mânuşi au existat dintotdeauna în fabrica noastră deoarece dulceaţa se pune în borcane manual. Revin: comunicarea, interacţiunea sunt esenţiale pentru un mental optimist capabil să ia decizii corecte.

—   Locul din care îmi iau energia necesară depăşirii unei crize:

Familia.

—   Persoana care m-a inspirat cel mai mult în această perioadă:

Fiica mea şi doamnele şi domnii care formează colectivul Sonimpex Topoloveni. În egală măsură, concurenţa neloială cu care mă confrunt în continuare, după 7 ani de procese în justiţie.

—   Putere vs. feminitate:

Niciodată nu se exclud. Puterea nu este „forţa pumnului”, ci forţa mentală. Ştiţi zicala „buturuga mică răstoarnă carul mare”?

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.