Andreea Cornea: O lecţie învăţată în pandemie este despre flexibilitate şi despre a lua decizii rapide, dinamice pentru business

Autor: Andra Stroe Postat la 25 iulie 2021 166 afişări

Andreea Cornea: O lecţie învăţată în pandemie este despre flexibilitate şi despre a lua decizii rapide, dinamice pentru business

Director general Grupul DENIS


Cifră de afaceri (2019): ~ 90,3 mil. lei Profit (2019): ~ 5 mil. lei Număr de angajaţi: 600


—   Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o în pandemie:

Pandemia a adus multe schimbări, din toate punctele de vedere, atât profesional, cât şi personal. A fost o schimbare în abordare, în modul de a trăi zi de zi şi de a preţui mult mai mult anumite lucruri. O lecţie învăţată în pandemie este despre flexibilitate şi despre a lua decizii rapide, dinamice pentru business. Am învăţat ce înseamnă să te poţi adapta rapid şi să schimbi direcţia pentru a merge mai departe şi a scoate tot ce poţi mai bun din fiecare situaţie.

—   Cea mai importantă decizie pe care am luat-o în ultimul an:

Cea mai importantă decizie luată în ultimul an este creşterea business-ului în online. Aveam şi înainte de pandemie o prezenţă în digital, dar totul a fost reconfigurat şi adaptat nevoilor astfel încât să fim şi mai aproape de clienţii noştri şi să avem rezultate mai bune, mai rapide.

—   Cum mi-am menţinut colegii motivaţi în ultimul an:

Fiind alături de ei în fiecare zi. Discutând, ascultându-le poveştile, grijile, fiind o echipă. Oferindu-le un mediu sigur în care să vină în fiecare zi. Înainte de a fi om de afaceri, antreprenor, angajat, suntem toţi oameni şi avem nevoie de susţinere şi întelegere.

—   Work from home sau de la birou?

De la fabrică, mai exact. Aici avem şi birourile şi showroom-ul. Sunt aproape de echipa mea şi de producţie. Fabrica reprezintă locul unde mă simt ca acasă, aici îmi găsesc motivaţia de a construi mai mult în fiecare zi.

—   Locul din care îmi iau energia necesară depăşirii unei crize:

De acasă, din familie. Susţinerea familiei şi momentele petrecute împreună îmi dau energie şi mă ajută să depăşesc orice provocare.

—   Persoana care m-a inspirat cel mai mult în această perioadă:

Tatăl meu. Încă de când eram copil mi-a demonstrat că nimic nu este imposibil pentru el. Mi-a dat putere să cred că voi putea face faţă acestei perioade.

—   Putere vs. feminitate:

Cred că putem fi multe lucruri şi nici aici nu vorbim despre o excepţie. Puterea şi feminitatea pot funcţiona împreună. Să fii feminină să fii autentică, înseamnă putere şi asumare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.